Kako uciniti vezu zanimljivijom

15 Jun

Kada ste se, popularno rečeno ”smuvali” svojoj vezi ste davali velike šanse da uspe, a možda i da se kruniše venčanjem.

Međutim, nema te veze u kojoj svakodnevica ne postane jednolična, da ne kažemo dosadna. Ali Vi nemojte dozvoliti da do toga dođe! Emocije prisutne prvog dana mogu opet da ožive, i kada pomislite da Vam je postalo jednolično, da se pre radi o navici nego o ljubavi.

Poklanjajte pažnju jedno drugom! Trudite se da što češće dotičete voljenu osobu i ona Vas. Tako nesvesno pravite harmoniju i osećaj da jedno drugom zaista trebate.

Slobodno, vodite opširnije dijaloge, pitajte voljenu osobu sve što Vas zanima, a budite spremni da odgovorite na njena pitanja. Jer, kada kontakt među Vama nije dobar, veza lagano počinje da propada.

Naravno, mesta dajte i razonodi. Uplatite vikend u nekom od skromnijih motela, idite zajedno na bazen ili odigrajte meč tenisa. Ili bilo šta drugo što će oboma prijati i predstavljati neki novitet koji će razbiti ustaljenu svakodnevicu.

Šta mislite o tome da voljenu osobu povremeno iznenadite nečim? Možda će to biti nešto drugačiji ručak, odlazak u neki bolji restoran, erotičan donji veš ili nešto sasvim drugo, za šta znate da će se sigurno svideti Vašoj voljenoj osobi.
”Volim te” – dve reči koje puno znače, i više nego što mislite. Ljubav je najlepša stvar na svetu. Nemojte misliti da se to u Vašem odnosu podrazumeva. Radi osećaja sigurnosti i harmonije u vezi, svakog dana govorite voljenoj osobi te dve čarobne reči.Povezani tekstovi: